​Vanaf 13.00 uur wielrennen en feestvieren. Daar hoef je de Boxmeerse horeca en de organisatie van Daags na de Tour niets meer over wijs te maken. Ze spannen al tientallen jaren samen om er op die bijzondere juli-maandag een groot feest van te maken. Dit jaar op maandag 25 juli is het niet anders.

Het horeca programma van 2022 is nog (deels) niet bekend. Om toch alvast een feestelijke indruk te krijgen, hieronder het horeca programma Daags na de Tour van 2019.

Rochusplein - De Piek
Op het buitenpodium de Limburgse feestband Wir sind Spitze (een mix van dance, schlagers en de nieuwste hits) en zanger Kafke en Ricky Corony.

Raadhuisplein - De Bock
The Rich and the Famous is een aantrekkelijke en energieke coverband, die bestaat uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam.

Raadhuisplein - De Douairière
Een geweldige 80- en 90- jaren show.

Wilhelminaplein - La Bamba en Riche
Freddie Morera zal hier het publiek vermaken, terwijl na het grote succes van de kermisdagen ook het 23-plus-café daar weer de deuren zal openen.

Wilhelminaplein - 't Centrum
Café ’t Centrum haalt Duo Uniek naar Boxmeer.

Kinderprogramma (alles gratis) 
Rongen Aktief richt de plaats voor het vierde jaar op rij in met verschillende gratis attracties. Er komen twee mobiele klimwanden te staan. Ze zijn een garantie voor succes. Voor de beste klimmers zijn leuke prijsjes te winnen, die door de plaatselijke ondernemers gratis ter beschikking zijn gesteld. Tevens komt er een zeventien meter lange hindernisbaan te liggen, een skelter/balanzbikebaan, Rongen brengt  tevens de Mission Impossible Lasertrailer met de LaserMaze mee en er ligt maandag een overdekt springkussen. Het attractieplein opent rond 13.00 uur en sluit rond 18.30 uur.

Horecaprogramma
Horecaprogramma
Horecaprogramma
Horecaprogramma