Rondemissen Daags na de Tour: Caya, Iselle en Nieky Boxmeers Weekblad

Dinsdag 05 juli 2016

Bron: Boxmeers Weekblad

Door:
Twan Dohmen

BOXMEER - Caya van den Hoogen (19) en Iselle Vloet (20) uit Cuijk en Nieky Zijp (30) uit Boxmeer zijn dit jaar de rondemissen tijdens Daags na de Tour.

Persbericht 

Daags na de Tour met rondemissen uit Cuijk en Boxmeer: Caya studeert Communication & Multimedia Design aan de HAN in Nijmegen, Iselle volgt aan de HAS in Den Bosch de opleiding Geo Media en Design. Nieky werkt met licht verstandelijk beperkten bij Dichterbij in Gennep. 

De twee Cuijksen meiden deden dit al ervaring op als rondemissen tijdens de Kasteelronde op 22 mei in Mill. Daar ontving oud-prof Erik Dekker als winnaar van de amateurwedstrijd de kussen van Caya en Iselle. Voor Nieky wordt woonplaats Boxmeer haar vuurdoop als rondemiss. 

Leuk weetje: De twee meiden uit Cuijk hebben een opmerkelijke overeenkomst. Het Cuijkse bloemenbedrijf Florius Flowers heeft twee bloemsoorten naar ze genoemd: de Veronica Smart Iselle en de Veronica Smart Caya. 

Maandag 25 juli wordt voor de drie niet alleen een speciale dag - rondemiss is immers geen alledaags baantje - maar ook lang en intensief. Een dag na de finish van de Tour in Parijs worden ze ’s morgens in alle vroegte door de Boxmeerse schoonheidssalon Sharon onder handen genomen om er de hele dag onberispelijk uit te zien. 
Vanaf 12.30 uur tot na de finish van de profs rond 22.30 uur is het trio vervolgens voortdurend in touw om onder meer rensters, renners en skeeleraars te fêteren op het podium. 
Ellen Ohoioeloen uit Boxmeer begeleidt die hele wielermaandag de drie missen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. 

Van links naar rechts: Nieky Zijp, Iselle Vloet en Caya van den Hoogen
Foto: Ellis van Eijden

Alle fotoalbums
tn_img_8848.jpg
tn_dsc00162.JPG
tn_dsc00517.JPG
tn_dsc00246_2.JPG
tn_img_9129.JPG
tn_dndt-08-199.jpg
tn_daags-na-de-tour-2017-181.jpg
tn_img_6970.jpg
tn_dsc01076.JPG
tn_img_6745.JPG