Partners NK Journalisten vullen grootste prijzenpot NK ooit persbericht

Dinsdag 09 juli 2019

BOXMEER - De prijzenpot van het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor Journalisten (29 juli in Boxmeer) is uitstekend gevuld. Specialized, SKS Germany en Bioracer zijn daar als partners van het NK verantwoordelijk voor. Ook krijgt elke deelnemer dankzij hen bij het ophalen van het startnummer een goodiebag.

Het NK Journalisten kent dankzij SKS Germany, Specialized en Bioracer de best gevulde prijzenpot in de geschiedenis van het evenement. In totaal wordt er voor meer dan 2500 euro aan producten uitgereikt.

Voor iedereen een goodiebag
Voor alle deelnemers heeft SKS Germany een goodiebag beschikbaar gesteld. Daarin zit onder meer een Spaero minipomp. Specialized vult die verder aan met twee bidons.

Winnaars nog meer prijs
Naast de felbegeerde rood-wit-blauwe trui, aangeboden door partner Bioracer, is er voor de snelste journalisten van Nederland nog meer te winnen. Specialized heeft voor alle renners op het podium Specialized-racebanden in petto. De Nederlands kampioenen krijgen daarbij ook nog eens de befaamde SKS Germany Rennkompressor. 

Inschrijving sluit bijna
De inschrijving voor alle vier de categorieën van NK sluit bijna. We raden aan om journalisten die nog overwegen om mee te doen alvast in te schrijven. Afmelden kan (liever niet natuurlijk) altijd nog

Programma in Boxmeer
Op de website van het NK Journalisten (nkjournalisten.nl) is inmiddels het dagprogramma gepubliceerd. Voor de laatste nieuwtjes omtrent het evenement kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.

Alle fotoalbums
tn_dsc00238.JPG
tn_img_6807.JPG
tn_daags-na-de-tour-2014-56.jpg
img_0237.JPG
tn_img_7138.JPG
tn_img_6720.jpg
tn_dsc00175_2.JPG
tn_img_6848.JPG
tn_dsc00134_2019_1.JPG
tn_dndt-08-98.jpg