Emtéplein zal bruisen tijdens Daags na de Tour persbericht

Dinsdag 14 juli 2015

BOXMEER – Het zogenaamde Emtéplein in Boxmeer, gelegen aan de Burgemeester Verkuijlstraat en dichtbij het winkelhart van Boxmeer tegenover supermarkt Emté, zal zeker op maandagmiddag en -avond 27 juli tijdens Daags na de Tour volop bruisen. Vier organisaties werken op die dag dan intensief samen met de organisatie van Daags na de Tour om van dit plein ook een feestelijk en zeer gezellig plein te maken, waar het voor jong en oud prima toeven is.

’t Vertrek, de grote en brede horecazaak van René en Ingrid, gelegen aan de Stationsweg te Boxmeer, zal evenals in het jubileumjaar 2014 (40ste editie) van Daags na de Tour zorgen voor de professionele en feestelijke horeca invulling.

Het Brabant Veilig Voorlichtingsteam (BVV) zet zich die dag in voor de actie ‘Help Brabant mee op weg naar nul verkeersdoden”. Een woordvoerder: “In vijf minuten maken we verkeersdeelnemers op speelse wijze bewust van de eigen kwetsbaarheid en vertellen we hoe men kan bijdragen aan een veiliger verkeer.”

Daarnaast organiseren Lambert Blonk Assurantiën en Van Lunen Adviesgroep, beide gevestigd in Boxmeer, als zelfstandig adviseurs van Regiobank op dit plein de Zilvervlootparade tijdens Daags na de Tour. Huub Derksen daarover: “Ben jij tussen de 8 en 16 jaar oud en vindt je het leuk om te voetballen? Meld je dan nu aan voor de RegioBank Zilvervlootcup op maandag 27 juli 2015 tijdens de Wielerronde in Boxmeer. Tegenover de Emté is vanaf 13.00 uur de Zilvervlootparade aanwezig inclusief pannaveld! Meld je aan (individueel of met een team van 4 spelers) door een mail te sturen naar: zilvervlootcup2015@outlook.com en vermeld hierbij de namen en leeftijden.”

Tenslotte zal ook de stichting Wilde Ganzen zich presenteren met een bijzonder project en spel. Dit is een organisatie, die probeert om kansarmen in de wereld een beter leven te geven. Wilde Ganzen profileert zichzelf als dé expert op gebied van concrete projecten in ontwikkelingslanden. Zij stelt mensen in staat om initiatieven ter bestrijding van armoede zelf uit te voeren. Op het Emtéplein zal Wilde Ganzen zich presenteren met het project en het spel inzake Bike4Care. Zie http://www.coop-africa.org/nl/wat-we-doen/bike4care.

Alle fotoalbums
tn_dsc00325.JPG
140728ab00047.jpg
tn_dsc01002.JPG
tn_dsc00582.JPG
img_0597_1.JPG
tn_dsc00856_2019.JPG
tn_dsc00187_2019_1.JPG
tn_dsc00804.JPG
img_0017.jpg
tn_dndt-11-19.jpg