Rondemissen Lisa, Emmy en Nina in geel, groen en de bolletjes én roze

Vrijdag 30 juni 2017

PAGINA - RONDEMISSEN DAAGS NA DE TOUR 2017

BOXMEER - Lisa Jeckmans, Emmy Hendriks en Nina Polman treden tijdens de komende, roze kleurende Daags na de Tour op als rondemissen.

Misschien klinkt het wat oneerbiedig, maar rondemissen zijn op bepaalde hoogte het uithangbord, de visitekaartjes van een wielerronde, dus ook van Daags na de Tour. Daarom is het voor de organisatie zaak daar secure aandacht aan te besteden.

Ellen Ohoioeloen, die de missen tijdens Daags na de Tour begeleidt en de Boxmeerse kledingontwerpster Carola van Benthum, hebben ook dit jaar drie representatieve meiden bereid gevonden om gehuld in het geel, groen en de bolletjes de huldigingen extra kleur te geven.

Lisa Jeckmans (22) is afkomstig uit Boxmeer, woont nu in Nijmegen en volgt een rechtenstudie op HBO-niveau in Utrecht. Daarbij heeft ze een deeltijdbaan bij de ABN/AMRO-bank in Nijmegen. Na het behalen van haar vmbo-diploma in Stevensbeek, deed ze de middelbare hotelschool in Cuijk. Ze werkte enige tijd bij hotel Riche in Boxmeer.

Emmy Hendriks (21) komt uit Sambeek, waar ze nog steeds woont, Ze volgt een juridische

mbo-opleiding in Nijmegen. Op dit moment is ze werkzaam bij La Vie Seasons in Boxmeer.

Nina Polman (19) behaalde haar vmbo-diploma aan de middelbare jenaplanschool van Metameer in Boxmeer. De uit Sint Anthonis afkomstige miss meldde zich daarna bij de kappersschool van Gildeopleidingen in Venray. Inmiddels is ze junior-kapster en hoopt over een jaar allround kapster te zijn. Ze heeft een stageplek bij kapsalon Gijsbers in Boxmeer.

Voor het eerst in Daags na de Tour beschikken de missen over elk twee jurkjes. Het geel, groen en de bolletjes refereren aan de Tour. Dit jaar komt er een extra jurkje bij, een roze. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Anna van der Breggen en Tom Dumoulin die dit jaar beiden de Giro en de roze trui wonnen. Beiden starten maandag 24 juli in Boxmeer. 

Alle fotoalbums
tn_dsc00149_2.JPG
tn_dndt-10-310.jpg
daags-na-de-tour-2016-101.jpg
tn_dndt-10-55.jpg
tn_dsc00169_2.JPG
tn_dndt-10-279.jpg
tn_img_8242.JPG
tn_dsc00348_2019.JPG
tn_dsc00182.JPG
tn_img_0150.JPG