Horeca pakt flink uit tijdens Daags na de Tour Persbericht

Maandag 20 juli 2015

Horeca pakt flink uit tijdens Daags na de Tour

BOXMEER – Grote overkappingen, bekende dj’s, aanstekelijke coverbands. De horeca-ondernemers van Boxmeer gaan flink uitpakken tijdens Daags na de Tour.

Terwijl de organisatie de ronde zelf sinds twee jaar in een nieuw jasje heeft gestoken, heeft de horeca die ontwikkeling aangegrepen om zelf ook een steentje bij te dragen.

Kernpunt van de nieuwe aanpak is het gegeven dat iedereen gratis het evenement in Boxmeer kan bezoeken. Mede op initiatief van de horeca-ondernemers werd twee jaar geleden door de nieuwe organisatie besloten om geen entree meer te vragen. Daartegenover stond het besluit om de consumptieprijzen te verhogen. Die verhoging komt ten goede aan de organisatie.

“Maar hoeveel je ook drinkt, je bent nooit meer zoveel kwijt als in de tijd toen je nog entree moest betalen”, zegt Sven Janssen (Riche en De Bock), die samen met Guido Heutink (De Piek en De Baronie) de horeca-belangen tijdens Daags na de Tour behartigt. Mede door die entree-vrije toegang is het de laatste jaren weer veel drukker geworden. Dat heeft de ondernemers enthousiast gemaakt om meer te organiseren.

Wienu een rondwandeling maakt, zioet dat het vanaf het urgemeester Hengstplein tot in de Spoorstraat één lang feestlint is. Er staan veel overkappingen.

Bands die links en rechts spelen benads: Lijn 7 (bij de Bock), Blind Date ’t Centrum), Wir sinds Spitze (De Piek). Dj’s die in actie komen: DJ Jean (De Douairière), Levice Milano en Bram (Wilhelminaplein), Johnny Romein (’t Centrum).

Kijk ook op: www.daagsnadetour.nl/programma/horeca-programma

Alle fotoalbums
tn_dsc00553.JPG
tn_img_9133.JPG
tn_20190729ab00486.jpg
tn_daags-na-de-tour2-7-van-157.jpg
daags-na-de-tour-2016-146.jpg
tn_img_8851.JPG
tn_img_0335.JPG
tn_img_8673.jpg
tn_dsc00005_1.JPG
tn_dsc00283.JPG