Brandsmaplein als attractieplein bij ronde attractieplein

Maandag 22 juli 2019

BOXMEER - De parkeerplaats tegenover de huidige Jan Linders-supermarkt aan de Burgemeester Verkuijlstraat verandert maandag 29 juli tijdens Daags na de Tour weer in een feest- en actviteitenplein voor jong en oud.

Dit keer is er live-muziek met de Boxmeerse zanger Kees van den Heuvel die met feestelijke meedeiners het publiek vele vrolijke momenten gaat bezorgen. In de buurt van het podium staat bar Zoller-Hof waar de Nederlandse importeur (afkomstig uit Boxmeer) van het smakelijke Duitse Zollerbier ervoor zorgt dat de kelen van de dorstige muziek- en wielerliefhebbers gesmeerd blijven. Natuurlijk zijn er voor de jeugd en de allerkleinsten passende drankjes verkrijgbaar. Aan knorrende magen is gedacht.

Fijn detail: Het Zollerbier is afkomstig uit het Zuid-Duitse Sigmaringen, de zusterstad van Boxmeer.

De jeugd kan zich maandag 29 juli naar hartelust uitleven op het plein. Rongen Aktief richt de plaats voor het vierde jaar op rij in met verschillende gratis attracties. Er komen twee mobiele klimwanden te staan. Ze zijn een garantie voor succes. Voor de beste klimmers zijn leuke prijsjes te winnen, die door de plaatselijke ondernemers gratis ter beschikking zijn gesteld.

Tevens komt er een zeventien meter lange hindernisbaan te liggen, een skelter/balanzbikebaan, Rongen brengt  tevens de Mission Impossible Lasertrailer met de LaserMaze mee en er ligt maandag een overdekt springkussen.

Het attractieplein opent rond 13.00 uur en sluit rond 18.30 uur. 

 

Alle fotoalbums
tn_img_7238.JPG
tn_daags-na-de-tour-2017-42.jpg
tn_img_9090.JPG
tn_dsc00629.JPG
tn_img_8390.JPG
img_0559_1.JPG
tn_img_0240.JPG
tn_img_8228.JPG
tn_img_9018.JPG
tn_dsc00093_2019_1.JPG