Meubelstudio Van Haren winnaar Etalagewedstrijd Persbericht

Zondag 26 juli 2015

BOXMEER – In het kader van de 41ste editie Daags na de Tour op maandag 27 juli 2015 heeft de Stichting Daags na de Tour voor de tweede keer een etalagewedstrijd georganiseerd. Daar deden uiteindelijk 13 winkeliers aan mee, waarvoor hartelijk dank. Een jury bestaande uit Henriëtte Hermans, voorzitter, Frans Fleuren en Jaap Schipper heeft vrijdagochtend 24 juli jl. alle etalages grondig beoordeeld. Daarbij werd gelet op onder meer de volgende aspecten: de verzorging van de etalage, trekt de etalage de aandacht van de consument, daagt de etalage de consument uit om langer te kijken en tenslotte straalt de etalage een Franse sfeer / Daags na de Tour uit. Het thema was Frankrijk, de Tour de France en uiteraard Daags na de Tour.

Zaterdagochtend 25 juli 2014 werden de drie prijswinnaars verblijd door Pierre Hermans, voorzitter / rondebaas van Daags na de Tour, met prachtige bekers en een uitnodiging voor het genodigdenpaviljoen op maandag 27 juli. Daarbij waren eveneens de drie juryleden aanwezig.

De drie prijswinnaars zijn: meubelstudio Van Haren (eerste prijs), edelsmid Le Blanc (tweede prijs) en als derde eindigde Van Wely Optiek. Een eervolle vermelding krijgt De Wereldwinkel Boxmeer.

Uit het juryrapport: Meubelstudio Van Haren: “verrassend, sfeervolle Franse sfeer, mooie vormgeving, lokt de consument om lang te kijken, heel smaakvol ingericht, originele aandacht voor Daags na de Tour en duidelijke diepgang met oog voor details.” Over edelsmid Le Blanc: “chique en smaakvol, de kracht van eenvoud, duidelijke relatie met te verkopen producten o.a. gouden helm, en prachtig in balans.” Tenslotte over Van Wely Optiek: “Op heldere wijze komen veel aspecten gedetailleerd aan bod, nodigt uit om naar Daags na de Tour te komen, met prijsvraag en nadrukkelijke aandacht voor 50 jaar Van Wely Optiek.“

Voor alle drie en trouwens ook voor enige andere etalages geldt: een mooie verwevenheid tussen winkelproducten en het thema.

Alle fotoalbums
tn_img_0647.JPG
tn_img_0789.JPG
img_0520_1.JPG
tn_dndt-08-53.jpg
img_0143.JPG
tn_img_0248.JPG
tn_dndt-11-71.jpg
140728ab00035.jpg
tn_img_0404.JPG
tn_dsc00587_2019.JPG