Schitterend feestprogramma Daags na de Tour Boxmeer Persbericht

Donderdag 26 juli 2018

Vanaf 13.00 uur wielrennen en feestvieren. Daar hoef je de Boxmeerse horeca en de organisatie van Daags na de Tour niets meer over wijs te maken. Ze spannen al tientallen jaren samen om er op die bijzondere juli-maandag een groot feest van te maken. Dit jaar op maandag 30 juli is het niet anders. Voor de kinderen wordt een heuse eendaagse speeltuin uit de grond gestampt.

Het Feestprogramma

De Piek Drinks & Bites
Op het buitenpodium de Limburgse feestband Wir sind Spitze (een mix van dance, schlagers en de nieuwste hits) en dj Ricky Corony.

Grand Cafe de Douairière
Met Rewind Soundsystem en dj Jean (die hits scoorde als The Launch en Love Come Home) terug naar de jaren '90.

Brasserie de Bock
MmoozZ is entertainment op hoog niveau. Vorig jaar stond de liveband ook al op het Raadhuisplein.

Cantina La Bamba en Riche Boxmeer Events
Feestduo Partyfriex die de hit Ik Moet Zuipen ongetwijfeld op het Wilhelminaplein ten gehore gaat brengen.

Café-Zaal 't Centrum
Veelzijdig, muzikaal Duo Uniek, Café Cambrinus (pal tegenover de eindstreep van Daags na de Tour), Troubadour Leo de Vlieger (optreden begint na de finish van de profronde). De wedstrijden van Daags na de Tour beginnen om 13.00 uur, entree is gratis, ook op de verschillende feestpleinen.

Kinderprogramma
Op het plein tegenover de nieuwe super van Jan Linders (EmTé-plein in de volksmond) komen twee klimwanden, springkussens, een elektro-crossbaan, skelters en een heuse dj die voor de muziek zorgt. Eten en drinken is er uiteraard ook. Nieuw op het plein is dit jaar de Mission Impossible Laser. In een met een futuristisch thema uitgeruste trailer moet zo snel mogelijk een parcours worden afgelegd, zonder lasers te raken. Buiten de trailer kan iedereen op een scherm mee kijken wat er binnen allemaal gaande is. Spanning en spektakel gegarandeerd

Bron: Rondekrant van Boxmeers Weekblad

Alle fotoalbums
tn_daags-na-de-tour-2017-25.jpg
tn_dsc00859_2019.JPG
img_0184.JPG
is-de-gele-trui-een-moord-waard.JPG
tn_daags-na-de-tour-2017-kaart2-46.jpg
tn_img_6877.JPG
tn_dsc00481_2019.JPG
tn_img_0377.JPG
tn_dsc00642_2019.JPG
tn_dsc00823_2019.JPG