Ook Bauke Mollema naar Boxmeer Persbericht

Vrijdag 27 juli 2018

BOXMEER -  Met hulp van extra sponsoren is Bauke Mollema (kopman van Trek) toegevoegd aan de lijst met profs die maandag in Boxmeer aan de start verschijnen. Rondebaas Pierre Hermans kan het niet over zijn hart verkrijgen hem thuis te moeten laten.

Hermans: “Mollema was in de achterliggende jaren een trouwe klant in Boxmeer. En het is een hele aardige gast die zich in deze Tour prima in de kijker heeft gereden. In eerste instantie viel hij voor Boxmeer buiten de boot. We zaten met het budget aan het eind. Maar met de inzet van extra sponsorgelden van BK Pharma Logistics in Beugen, SPG, Gebr. Janssen uit Beugen VTS, AVG en  de Rabobank kunnen we Bauke toch naar Boxmeer laten komen. Daar zijn we echt trots op. Ik sluit niet uit dat we nog meer Tourrenners kunnen halen.”

Al eerder zijn de Tourrenners Tom Dumoulin en Laurens ten Dam (Sunweb), Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk en Antwan Tolhoek (LottoNL Jumbo), Wout Poels (SKY) en Koen de Kort (Trek) gecontracteerd.

Mathieu van der Poel heeft op het laatste moment moeten afzeggen voor Boxmeer. Hij wordt maandag in het Belgische Aalst aan de start wordt verwacht. Ook Mike Teunissen uit Ysselsteyn (Sunweb) en Koen Bouwman uit Ulft (LottoNL Jumbo) geven acte de presence in Boxmeer. De profs worden na een uitgebreide meet en greet bij onder meer het Rochusplein om 20.15 uur weggeschoten door Adrie van der Poel.  De oud-wereldkampioen veldrijden en winnaar van twee Tourritten, won de Boxmeerse ronde twee keer.

Bauke Mollema, Tom Dumoulin en Dylan Groenewegen staan maandag aan de start in Boxmeer.

Alle fotoalbums
tn_dndt-10-72.jpg
tn_dndt-08-124.jpg
tn_img_0875.JPG
tn_img_8488.JPG
tn_dndt-08-96.jpg
img_0155.JPG
tn_img_9057.jpg
daags-na-de-tour-2016-27.jpg
tn_dndt-08-204.jpg
tn_img_6744.JPG