Daags na de Tour met rondemissen uit Cuijk en Boxmeer Persbericht

Dinsdag 28 juni 2016

BOXMEER Caya van den Hoogen (19) en Iselle Vloet (20) uit Cuijk en Nieky Zijp (30) uit Boxmeer zijn dit jaar de rondemissen tijdens Daags na de Tour. Caya studeert Communication & Multimedia Design aan de HAN in Nijmegen, Iselle volgt aan de HAS in Den Bosch de opleiding Geo Media en Design. Nieky werkt met licht verstandelijk beperkten bij Dichterbij in Gennep.

De twee Cuijksen meiden deden onlangs al ervaring op als rondemissen tijdens de Kasteelronde op 22 mei in Mill. Daar ontving oud-prof Erik Dekker als winnaar van de amateurwedstrijd de kussen van het duo. Voor Nieky wordt woonplaats Boxmeer haar vuurdoop als rondemiss.

Leuk weetje: De twee meiden uit Cuijk hebben een opmerkelijke overeenkomst. Het Cuijkse bloemenbedrijf Florius Flowers heeft twee bloemsoorten naar ze genoemd: de Veronica Smart Iselle en de Veronica Smart Caya.

Maandag 25 juli wordt voor de drie niet alleen een speciale dag - rondemiss is immers geen alledaags baantje - maar ook een zware. Een dag na de finish van de Tour in Parijs worden ze ’s morgens in alle vroegte door de Boxmeerse schoonheidssalon Sharon onder handen genomen om er de hele dag onberispelijk uit te zien. Vanaf 12.30 uur tot na de finish van de profs rond 22.30 uur is het trio vervolgens voortdurend in touw om rensters, renners en skeeleraars te fêteren op het podium. Ellen Ohoioeloen uit Boxmeer staat die hele maandag het trio met raad en daad bij.

Van links naar rechts: Nieky Zijp, Iselle Vloet en Caya van den Hoogen

Alle fotoalbums
tn_dsc00065.JPG
tn_dsc01034.JPG
tn_dndt-08-143.jpg
tn_img_8720.JPG
tn_img_0819.JPG
tn_img_6667.JPG
img_6785-mooie.JPG
tn__dsc4546.JPG
tn_img_0009.JPG
tn_dsc00569.JPG