Daags na de Tour Boxmeer jan-compen.jpg
Foto: Jan Compen

Horeca programma Daags na de Tour 2018

​Vanaf 13.00 uur wielrennen en feestvieren. Daar hoef je de Boxmeerse horeca en de organisatie van Daags na de Tour niets meer over wijs te maken. Ze spannen al tientallen jaren samen om er op die bijzondere juli-maandag een groot feest van te maken. Dit jaar op maandag 30 juli is het niet anders. Voor de kinderen wordt een heuse eendaagse speeltuin uit de grond gestampt.

Het feestprogramma:

Rochusplein - De Piek
Op het buitenpodium de Limburgse feestband Wir sind Spitze (een mix van dance, schlagers en de nieuwste hits) en dj Ricky Corony.

Raadhuisplein - De Douairière 
Met Rewind Soundsystem en dj Jean (die hits scoorde als The Launch en Love Come Home) terug naar de jaren '90.

Raadhuisplein - De Bock
MmoozZ is entertainment op hoog niveau. Vorig jaar stond de liveband ook al op het Raadhuisplein.

Wilhelminaplein - La Bamba en Riche
Feestduo Partyfriex die de hit Ik Moet Zuipen ongetwijfeld op het Wilhelminaplein ten gehore gaat brengen.

Wilhemminaplein - 't Centrum
Veelzijdig, muzikaal Duo Uniek, Café Cambrinus (pal tegenover de eindstreep van Daags na de Tour), Troubadour Leo de Vlieger (optreden begint na de finish van de profronde). De wedstrijden van Daags na de Tour beginnen om 13.00 uur, entree is gratis, ook op de verschillende feestpleinen.

Kinderprogramma
Op het plein tegenover de nieuwe super van Jan Linders (EmTé-plein in de volksmond) komen twee klimwanden, springkussens, een elektro-crossbaan, skelters en een heuse dj die voor de muziek zorgt. Eten en drinken is er uiteraard ook. Nieuw op het plein is dit jaar de Mission Impossible Laser. In een met een futuristisch thema uitgeruste trailer moet zo snel mogelijk een parcours worden afgelegd, zonder lasers te raken. Buiten de trailer kan iedereen op een scherm mee kijken wat er binnen allemaal gaande is. Spanning en spektakel gegarandeerdAlle fotoalbums
tn_daags-na-de-tour2-27-van-157.jpg
tn_sponsoravond-dndt-2014-049.jpg
img_7109.JPG
tn_daags-na-de-tour-2014-69.jpg
tn_img_8828.jpg
tn_daags-na-de-tour-2017-248.jpg
img_0060.jpg
tn_img_6613.JPG
tn_img_7142.JPG
tn_dsc00327_1.JPG