qr steun
sluiticoon

Boxmeerse horeca pakt uit tijdens Daags na de Tour

Geplaatst maandag 01 juli 2024

BOXMEER - De Boxmeerse horeca pakt uit tijdens Daags na de Tour. Bands, dj’s en diverse zangers zorgen voor de nodige ambiance op maandag 22 juli aanstaande. Op het Titus Brandsma Plein kunnen kinderen zicht uitleven op springkussens, terwijl hun ouders genieten op het speciaal hiervoor gerealiseerde terras.

Springkussens
Het Titus Brandsma Plein wordt in samenwerking met Fun Pro, Riche Boxmeer, De Generaal en La Bamba omgetoverd tot dé plek voor kinderen. Wat je kunt verwachten? Wat dacht je van het mega springkussen Rollercoaster Park. Klim via de klimtorens naar boven en glij vervolgens via de reusachtige glijbaan naar beneden. Daarnaast is er een springkussen met een draaimolen thema, staat er een stormbaan en kun je kratje stapelen. Voor de ouders is een klein terras ingericht. Kortom: op het Titus Brandsma Plein is het genieten voor jong en oud. 

Wilhelminaplein
Nog’us, Riche, La Bamba en De Generaal slaan de handen deze zomer ineen voor hun Outdoor Party. Op het Wilhelminaplein. Zij starten op zaterdag 20 juli met het Blarenbal met optredens van Amsterdamse zanger Niels Bode en Nick Stricker. Op maandagavond kan er vervolgens genoten worden van DJ Joost. En ook Team Rush Hour is van de partij tijdens Daags na de Tour op het Wilhelminaplein.

Muzikaal feest
Café-zaal ’t Centrum ontvangt tijdens Daags na de Tour vanaf 18.00 uur Gino’s Muziek Carrousel. Alle stijlen smelten hier samen: van Nederlandstalige deuntjes, opzwepende Latin beats, Nederlandse Urban vibes, nostalgische Disco Classics en onvergetelijke hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Bij Café Cambrinus in de Spoorstraat vinden we troubadour Leo de Vlieger, die er direct na de start een geweldig muzikaal feest van gaat maken.

Coverbands
Op het Raadhuisplein ontdekken we bij De Bock coverband Broadway en DJ Brambl & MC Rules. Al vanaf 15.00 uur ben je hier aan het juiste adres voor ambiance én een goede blik op het parcours, zodat ook alle onderdelen op de voet gevolgd kunnen worden. As je het over een flitsende show met covers hebt, dan mag ook de band Guilty Pleasure niet ontbreken. Zij staan bij De Douairière.

Rochusrotonde
De Douairière vind je ook bij de Rochusrotonde. Met het wegvallen van Café De Piek is nu dus nieuwe invulling voor deze locatie tijdens Daags na de Tour. Dit is de plek waar de renners voorafgaand aan het evenement acte de presente geven bij de Meet & Greet. En daarnaast zorgt De Douairière voor sfeer met een dj.

Terug naar nieuwsoverzicht