qr steun
sluiticoon

Daags na de Tour 2014 zoekt RondeMissen

Geplaatst dinsdag 24 juni 2014

Daags na de Tour 2014 zoekt RondeMissen

Boxmeer, 24 juni 2014 – Wie worden er dit jaar de officiële RondeMissen van wielerspektakel Daag na de Tour 2014. Via een online wedstrijd zoekt de organisatie naar regionale schonen die deze eretitel willen vervullen.

Altijd al een keer RondeMiss willen zijn? Dit is je kans. Daags na de Tour 2014 zoekt dit jaar online naar de RondeMissen voor dit jaarlijkse Boxmeerse wielerspektakel. Heb je flair, charme, uitstraling en een beetje durf? Doe dan mee aan deze wedstrijd.

De contest staat al online en loopt tot zaterdag 12 juli om 12:00uur. Meedoen kan door je beste of leukste foto te uploaden en zoveel mogelijk online stemmen vergaren. Naast deze stemmen, beslist ook een jury mee om de RondeMissen 2014 te selecteren.

Meer informatie en meedoen? Kijk snel op www.daagsnadetour.nl/acties of via www.contestxl.com

Terug naar nieuwsoverzicht