Keur aan oud profs bij Dernykoers Daags na de Tour

Geplaatst vrijdag 04 juli 2014

BOXMEER – Twan Poels, secretaris van het bestuur van Stichting Daags na de Tour, is erin geslaagd een geweldige keur aan voormalige professionele wielrenners te interesseren voor de spectaculaire dernykoers op maandag 28 juli in het centrum van Boxmeer. Deze dernykoers, gesponsord door HaHeBo, is een prominent onderdeel van Daags na de Tour wordt gehouden van 16.30 tot 17.15 uur. De bekende dernyrijder Joop Zijlaard zorgt voor de 10 derny’s met berijders waarachter de oud profs nog altijd zeer hoge snelheden kunnen bereiken.

Die oud profs, veelal ware wielerhelden uit het nabije of iets verdere verleden, zijn niemand minder dan : Joop Zoetemelk (Frankrijk), Erik Breukink (België), Jean Paul van Poppel (Tilburg), Gert Jacobs (Tiel), Piet van Katwijk uit Den Bosch, Jan van Katwijk woonachtig in Waalre, Peter Winnen (Venray), Eddy Bouwmans (Gemert), Johan van der Velden (Breda) en Nico Verhoeven (België).

Twan Poels, wonend in Oeffelt, zelf ook voormalig wielrenner bij de profs, zal deze groep die middag begeleiden. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht