Vrijwillige bijdrage gevraagd als waardering voor Daags na de Tour

Geplaatst zaterdag 12 juli 2014

Gratis lot als beloning

BOXMEER - Jan van den Heuvel, penningmeester in het driehoofdige bestuur van Stichting Daags na de Tour, heeft vorig jaar veel positieve reacties gekregen op het besluit het wielerspektakel in Boxmeer op de maandag na de finish van de Tour de France voortaan gratis toegankelijk te maken.
Het bestuur vindt dat zo’n volksspektakel als Daags na de Tour voor iedereen gratis toegankelijk moet zijn, zeker ook voor gezinnen met kinderen. Wij bieden op maandag 28 juli 2014 van 13.00 tot 22.30 uur diverse schitterende wielerwedstrijden met als hoogtepunt de strijd bij de profs met diverse vedetten uit Nederland en de Tour de France, spektakel bij de skeelerwedstrijd met de top uit Nederland en het publiek kan verder volop genieten van een grootse show- en reclamekaravaan met een spectaculaire opening door De Metworst. Om dit eendaagse, jaarlijks terugkerend evenement te kunnen bekostigen en te organiseren zijn tientallen mensen een jaar lang zeer actief en op de dag zelf zelfs een paar honderd. Het evenement wordt gelukkig ook steeds meer gedragen door bedrijven uit de regio Land van Cuijk en Noord Limburg met plaatsen als Cuijk, Venray en Gennep naast uiteraard het bedrijfsleven uit de gemeente Boxmeer.

We hopen daarom op een vrijwillige bijdrage van het publiek als blijk van waardering voor het organiseren, nu al veertig jaar lang, van Daags na de Tour. Bij alle 13 ingangen voor het parcours zullen 2 personen, duidelijk herkenbaar aan de hesjes van de Rabobank, om uw vrijwillige bijdrage vragen. Zo’n 60 vrijwilligers zullen vanaf 13.00 tot 21. 00 uur in twee ploegen hierbij betrokken zijn.
Dit jaar krijgt u bij een vrijwillige gift een gratis lot om deel te nemen aan de jubileumloterij met 40 prachtige prijzen waaronder een racefiets ter waarde van 1000 euro. De trekking van die 40 prijzen vindt die avond rond 21.00 uur plaats op het plein tegenover supermarkt Emté door notaris mr. Dré Teeuwen. Als slogan wordt gehanteerd: ‘Voor uw bijdrage in de pot, krijgt u gratis een lot’ 

Terug naar nieuwsoverzicht