Michael Boogerd aan start Dernykoers Daags na de Tour

Geplaatst vrijdag 18 juli 2014

BOXMEER – Michael Boogerd, de meeste succesvolle renner van Daags na de Tour in Boxmeer, zal ook op maandag 28 juli zijn opwachting maken in Boxmeer en wel bij de Dernykoers van Daags na de Tour. De praatgrage en altijd enthousiaste Boogerd, nu dagelijks in beeld samen met Eddy Plankaert onder leiding van presentator Wilfred Genee bij de talkshow Tour du Jour op RTL 7, won maar liefst vijf maal Daags na de Tour (1998, 2004, 2005, 2006 en 2007), na vaak succesvolle optredens in de Tour de France.

Vrijdag 18 juli wist bestuurslid Twan Poels hem te contracteren als plaatsvervanger van Jan van Katwijk, die helaas moest afzeggen. De Dernykoers om de grote prijs van HaHeBo met ook Joop Zoetemelk naast 8 andere Nederlandse wielerklasbakken uit het verleden start maandag 28 juli 2014 om 16.30 uur en gaat over 20 km.  

Terug naar nieuwsoverzicht