Welke 3 van de 5 betoverende dames worden de Rondemissen van Daags na de Tour?

Geplaatst zaterdag 09 mei 2015

Ook verkiezing van de Rondemister van start

BOXMEER – De eerste fase van de uitverkiezing van 3 rondemissen voor Daags na de Tour op maandag 27 juli aanstaande is 30 april jl. afgerond. Dames bij voorkeur uit Oost Brabant, Noord Limburg of Zuid Gelderland konden zich aanmelden door een prachtige foto te uploaden en een korte toelichting te geven. Maar liefst 8 dames deden dat. 5 komen uit de directe omgeving van Boxmeer: Manon Verijdt uit Afferden, Denise van Duuren (Beugen), Iris Gossens (Gennep) en Noëlle Nillessen en Elise Nillessen uit Sambeek. 3 zelfs uit geheel andere delen van Nederland, namelijk Breda, Nijverdal en Schiedam. De organisatie heeft besloten dat de 5 dames uit de regio Boxmeer doorgaan naar de tweede fase, die start op 9 mei en eindigt op 20 juni.

Alle dames zijn razend enthousiast en gemotiveerd om mee te mogen doen aan de tweede en alles beslissende fase. Vanaf 9 mei kun je jouw stem gaan uitbrengen op 1 van deze 5 betoverende dames en uiteindelijk zo bepalen welke drie dames de Rondemissen van Daags na de Tour worden. Van hen zijn twee schitterende foto’s gemaakt door beroepsfotografe Ellis van Eijden (www.ellisvaneijden.nl) ten behoeve van www.contestxl.com.

De uitverkiezing van die ene spetterende Rondemister van Daags na de Tour begint op 5 mei en eindigt ook op 20 juni en kent slechts een fase. Mooie mannen, bij voorkeur uit Oost Brabant, Noord Limburg of Zuid Gelderland, kunnen zich vanaf 5 mei aanmelden en er kan meteen door jou gestemd worden op een van hen. De winnaar wordt voor 50% bepaald door de internetstemmen en voor 50% door een vakjury.

Zie voor meer informatie en het stemmen www.contestxl.com en/of www.daagsnadetour.nl

Terug naar nieuwsoverzicht