Keur aan oud profs bij Daags na de Tour

Geplaatst zondag 19 juli 2015

BOXMEER – Twan Poels, secretaris van het bestuur van Stichting Daags na de Tour, is er voor de derde keer in geslaagd een geweldige keur aan voormalige professionele wielrenners uit Nederland te interesseren om naar Daags na de Tour in Boxmeer te komen. 

Op maandag 27 juli zullen deze voormalige profs op speciale fietsen, gemaakt bij Etappe door mensen  met een grote of onoverkomelijke afstand tot de arbeidsmarkt,  de show- en reclamekaravaan openen, die om 19.00 uur begint. Daarna zijn zij voor de rest van de avond samen met hun partners eregasten  van het bestuur van Daags na de Tour  in de VIP –tent. Graag maken de andere gasten uit het bedrijfsleven dan een  praatje met hen en gaan maar wat graag met deze klasbakken uit het verleden  op de foto.

Die oud profs, veelal ware wielerhelden uit het nabije of iets verdere verleden, zeker in de Tour de  France,  zijn niemand minder dan:  Jelle Nijdam,  Gert Jacobs, Fons van Katwijk, Peter Winnen,  Johan van der Velden en Nico Verhoeven. Verder is Twan Poels, ook voormalig oud prof wielrenner, nog volop in gesprek met onder meer Jean Paul van Poppel  en Michael  Boogerd, vijfvoudig winnaar in Boxmeer.

 

Terug naar nieuwsoverzicht