avond

Geplaatst dinsdag 21 juli 2015

BOXMEER – De voorpret kan vaak ook al heel leuk zijn. Het wielerfeest in Boxmeer vindt uiteraard zij hoogtepunt op de maandag, maar Daags na de Tour begint uit te groeien tot een steeds groter wieler-weekend. Vorig jaar was er ook al de grote toertocht op de zondag, met start en finish op het Raadhuisplein. Nu vindt er op de zondagavond het Daags na de Tour Concert van het Vierdaagseorkest plaats. Geheel nieuw dit jaar is de Daags na de Tour Wielerquiz.

Deze quiz vindt plaats op zaterdag 25 juli in grand-café De Douairière.

Teams van vier personen kunnen die avond in grand-café De Douairière laten zien wie de meeste kennis van de wielersport en de geschiedenis van de Boxmeer ronde heeft.

Harold Siebers is als vermaarde quiz-samensteller al geruime tijd bezig met het verzamelen en samenstellen van listige vragen over de wielersport. “Natuurlijk zullen we ook ingaan op bijzondere feiten van de Boxmeerse rond”, vertelt hij. Hem kennende zal de humor tussendoor niet ontbreken. Harold Siebers heeft al veel ervaring als samensteller van een quiz. Zelf is hij een ongeëvenaarde feitenkenner. Dat komt hem uiteraard goed van pas bij de voorbereiding voor a.s. zaterdag. Ïk heb er gruwelijk veel zin in”, vertelt hij. “Zo’n avond is altijd enorm gezellig. Iedereen is döor de Tour de France al in de sfeer en het is een leuke manier om naar de maandag toe te leven.”

’s Middag staat het grote scherm in de tuinkamer van De Douairière al ingeschakeld voor de laatste, mogelijk beslissend etappe van de Tour de France.

Verschillende teams hebben zich al, voordat dit goed en wel bekend was gemaakt, aangemeld voor deelname aan de quiz. Maar er is nog plaats voor meer teams. Deze kunnen zich aanmelden via info@dedouairiere.nl. Daarbij moet de naam van het team, de vier leden van het team en de contactpersoon worden vermeld. De inschrijving is compleet als € 10,- is overgemaakt op rekeningnummer NL91RABO 0160 363861 t.n.v. De Douairière onder vermelding van Wielerquiz.

Deze vermakelijke quiz-avond begint om 20.30 uur. De entree voor het publiek is gratis.

 

Terug naar nieuwsoverzicht