Groenewegen en Clement in Boxmeerse profronde

Geplaatst zondag 17 juli 2016

GROENEWEGEN EN CLEMENT IN BOXMEERSE PROFRONDE 

BOXMEER - Nationaal kampioen Dylan Groenewegen (Lotto-Jumbo), Stef Clement (IAM Cycling) en Ramon Sinkeldam (Giant-Alpecin) zijn maandag 25 juli te zien in de Boxmeerse profronde Daags na de Tour. 

Het zijn de eerste drie Nederlandse Tourdeelnemers die door de Boxmeerse ronde-organisatie zijn vastgelegd. Groenewegen is de Nederlandse troef als het in de Tour op een massaspurt aankomt. Zijn doel is een plaats in de top vijf. Dat realiseerde hij al in de vierde rit naar Limoges waar hij vierde werd. Tijdrijder van huis uit Stef Clement baarde opzien met een vierde plaats in de memorabele en vanwege de wind ingekorte Ventoux-etappe. Ramon Sinkeldam is deze Tour een steun en toeverlaat van ploegmakker Tom Dumoulin die al opzienbaarde met twee heroïsche ritzeges.  

Al eerder werd bekend dat Maarten Tjallingii bij Daags na de Tour aan de start staat. De Lotto-Jumbo-routinier begint in Boxmeer aan zijn afscheidstournee als prof. 

Verder stelt de ronde-organisatie alles in het werk om de Nederlandse Tourtroeven Tom Dumoulin, Bauke Mollema en Wout Poels naar Boxmeer te halen.

Foto: Google / tourdefrance-2015.com

Terug naar nieuwsoverzicht