Guido Weijers schiet profs weg in Boxmeerse wielerronde

Geplaatst zondag 17 juli 2016

Cabaretier Guido Weijers lost maandag 25 juli het startschot van de Boxmeerse profronde.

Weijers is een geboren Boxmerenaar en opgegroeid met de wielerronde. Zijn ouderlijk huis is gelegen aan het parcours van de ronde. In 2014 nam hij als bekende Nederlander al eens deel aan een prominentenrit tijdens Daags na de Tour. 

In de achterliggende jaren is Weijers uitgegroeid tot een van de bekendste cabaretiers van Nederland. Inmiddels is hij zich al volop aan het voorbereiden op zijn Oudejaarsconference in 2017. Op zijn site guidoweijers.nl is al te zien in welke Nederlandse theaters hij dat doet. 

Wielerliefhebber Weijers schiet maandag 25 juli rond 20.30 uur de profs weg. 

 Foto: Gijs Hoogland
 Guido Weijers als wielrenner tijdens Daags na de Tour van 2014.

 

Terug naar nieuwsoverzicht