Wielrennen en feesten gaan in Boxmeer hand in hand

Geplaatst woensdag 20 juli 2016

BOXMEER - Al 37 jaar op rij wordt Boxmeer op maandag, nadat de Tour in Parijs is gefinisht, overspoelt met wielerliefhebbers, feestvierders, sfeer en gezelligheid. Het zijn grootheden die inmiddels onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Stichting Wielerevenementen Boxmeer regelt de renners en een veilig parcours, de gezamenlijke Boxmeerse horeca-ondernemers richten de vier feestpleinen professioneel in. SWB en horeca vormen al jaren een ervaren en ingespeeld team dat de vele duizenden Daags na de Tour-bezoekers op maat bediend. 

Live-bands en dj’s
Dat is dit jaar op maandag 25 juli niet anders. Diverse livemuziek en dj’s zorgen voor een uitgekiende muzikale ambiance. Vele moderne, mobiele bars zorgen ervoor dat niemand dorst hoeft te lijden. Een keur aan eetgelegenheden en -kramen zorgen dat de honger kan worden gestild: van pizza en een broodje shoarma tot ‘eten van de kaart’ en het vertrouwde frietje met. En wat zo handig is: met een en dezelfde horecamunt, die de diverse kassa’s verkopen, kan overal worden afgerekend. 

Mini-avonturenpark
Aan de kinderen is eveneens gedacht. Een plein bij de basiliek is ingericht als een mini-avonturenpark waar kinderen gratis terecht kunnen. Ook daar is een natje en een droogje aanwezig. 
Nee hoor, entree wordt al enkele jaren niet meer geheven. Boxmeer wil dat iedereen van sport en gezelligheid in optima forma kan genieten. 

Terug naar nieuwsoverzicht