Liveblog: Daags na de Tour van minuut tot minuut

Geplaatst maandag 25 juli 2016

Liveblog: Daags na de Tour van minuut tot minuut

Natuurlijk is Daags na de Tour ook live te volgen via de website www.daagsnadetour.nl/live. Klik op de homepagina op de liveblogknop en u waant zich in Boxmeer waar wielersport en feestvieren samensmelten tot de enige echte Daags na de Tour. De blog meldt razendsnel het laatste nieuws rond de Boxmeers wielerronde, de uitslagen van de wedstrijden, toont foto’s van renners, skeeleraars, de reclamekaravaan, gezelligheid, de podiumhuldigingen en de meet en greet met de tien Tourhelden die naar Boxmeer komen. Via de blog proeft u de speciale sfeer die zo kenmerkend is voor het Boxmeerse wielerspektakel.

Enkele livebloggers met smartphone’s zorgen met foto’s en korte teksten ervoor dat u niets hoeft te missen.

 

Terug naar nieuwsoverzicht