qr steun
sluiticoon

AVG nieuwe hoofdsponsor Daags na de Tour

Geplaatst maandag 22 mei 2017

GENNEP/HEIJEN - AVG  is toegevoegd aan het selecte groepje van hoofdsponsors van de Boxmeerse wielerronde Daags na de Tour.

AVG is de verzamelnaam van diverse activiteiten en bedrijven die samen uw partner in de grond- weg- en waterbouw zijn, maar ook uw transportpartner, en uw bouwstoffenpartner.
Net zoals vele wegen de wielerronde van Boxmeer maken, zo maken de vele activiteiten van AVG een geheel en uw partner in de bouw.
AVG is een snelgroeiend bedrijf met vele takken van sport. Er is een infra-afdeling, transport & verhuur afdeling, bouwstoffenafdeling en een OCE afdeling voor het opsporen en veiligstellen van niet gesprongen explosieven uit met name de 2e wereldoorlog.
Onder iedere tak gaat een grote diversiteit schuil, en de succesvolle formule wordt alsmaar verder uitgebreid met nieuwe activiteiten.

AVG heeft zich tot doel gesteld om ook regionaal een volwaardige partner te zijn op het gebied van de Infra, en daarom deze samenwerking met de wielerronde Boxmeer, die het grootste sportevenement van de regio organiseert.

AVG ziet het ook als een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen om evenementen te ondersteunen die regionaal of plaatselijk iets voor de bewoners of doelgroep willen betekenen.

Net zoals AVG zich verbindt aan haar klanten, zo wil ze zich verbinden aan doelen en initiatieven in de regio.

In samenwerking ligt de kracht van AVG

www.avg.eu

 

Terug naar nieuwsoverzicht