Arrangement ‘Beleef het wielergekke Land van Cuijk’

Geplaatst woensdag 21 juni 2017

LAND VAN CUIJK/BOXMEER - Daags na de Tour blijft zich ontwikkelen en verbreden. Het samenwerkingsverband met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) bewijst dat. Samen zetten ze het toeristische arrangement Beleef het wielergekke Land van Cuijk in de markt.

Het Land van Cuijkse arrangement voor echte wielerliefhebbers is tevens tot stand gekomen in samenspraak met de regionale accommodatie-aanbieders. Niet alleen via Nederlandse kanalen probeert het RBT de actieve wielerliefhebber te benaderen, dat gebeurt in het Duitse grensgebied.

Het vierdaagse arrangement start zaterdag 22 juli met een wielerclinic van de drie broers Van Katwijk. De oud-profs Jan, Piet en Fons brengen de maximaal twintig deelnemers interessante wielertips & -tricks bij. Een dag later (zondag 23 juli) kunnen zij het geleerde in de praktijk brengen tijdens Rondje 33, een toertocht van 133 kilometer door alle plaatsen in het Land van Cuijk. Op maandag 24 juli wordt een bezoek gebracht aan een bijzonder ‘fietsmuseum’ en – aansluitend — aan Daags na de Tour. Het RBT is nog met de organisatie van de wielerronde in Boxmeer in gesprek over een bijzondere activiteit voor de deelnemers aan het arrangement. Het vierdaagse wielerbezoek aan het Land van Cuijk wordt op dinsdagochtend afgesloten met een ‘gezonde sportbrunch’ met streekproducten.

Het arrangement wordt aangeboden voor 249 euro per persoon, inclusief accommodatie en eten (2x ontbijt, 2x diner, 1x lunch en 1x brunch), de wielerclinic, deelname aan de toertocht Rondje33 en bezoek aan Daags na de Tour in Boxmeer.

Info is op te vragen via info@rbtlandvancuijk.nl

Terug naar nieuwsoverzicht