qr steun
sluiticoon

ForeignFlex B.V. nieuwe hoofdsponsor Daags na de Tour

Geplaatst donderdag 22 juni 2017

BOXMEER/CUIJK - Uitzendorganisatie ForeignFlex B.V. is toegevoegd aan het groeiende rijtje hoofdsponsoren van Daags na de Tour in Boxmeer. De organisatie van de profronde is onlangs met ForeignFlex-directeur Wim Smits daarover tot overeenstemming gekomen.

Het bedrijf houdt kantoor aan de Smidstraat in Cuijk en is een van de eerste uitzendbureau’s dat Poolse arbeidsmigranten naar werk begeleidde in Nederland. De eerste Polen gingen in 1998 met hulp van Foreignflex hier aan het werk. “Het is een voorrecht voor mij om te zien dat wij deze pioniersrol voortzetten in de vooruitstrevende organisatie die we op dit moment zijn”, laat Wim Smits weten. “ForeignFlex is steeds in staat op korte termijn arbeidsproductief en gemotiveerd personeel uit te zenden in heel Nederland. Het invullen van tekorten op de binnenlandse arbeidsmarkt met buitenlandse arbeidskrachten, dat is onze missie. Het sentiment rondom Poolse arbeidsmigranten valt of staat met positieve en persoonlijke verhalen, zoals die alom verteld worden. Het feit dat onze organisatie hoofdsponsor wordt van een groot evenement als Daags na de Tour vervult me dan ook met trots.”

ForeignFlex heeft vijf vestigingen in Nederland en één in Polen. 
Smits is tevens bestuurslid bij voetbalvereniging Olympia’18 in Boxmeer, is assistent-trainer bij een jeugdteam en maakt deel uit van de Vrienden van Olympia. “Ik draag Boxmeer een warm hart toe. Wel zouden we in Boxmeer veel meer B2B moeten werken.” Ofwel: Plaatselijke bedrijven zouden meer specifiek zaken moeten doen met andere plaatselijke ondernemingen. “We moeten elkaar veel meer gunnen”, vindt Smits. 

Wim Smits benadrukt nog eens verguld te zijn, zijn steentje bij te kunnen dragen aan de Boxmeerse wielerronde die tot de top van de Nederlandse profcriteriums mag worden gerekend.  

Info: 
foreignflex.qpress.nl
0485-310730
info@foreignflex.com

Terug naar nieuwsoverzicht