qr steun
sluiticoon

voorzitter Pierre Hermans bij De Gelderlander Nieuwscafé

Geplaatst vrijdag 30 juni 2017

BOXMEER  - Tijdens het laatste Nieuwscafé vorige week in cultureel centrum De Weijer, schoof Daags na de Tour-voorzitter Pierre Hermans aan. Hij praatte zijn gehoor bij over de laatste stand van zaken rondom de Boxmeerse wielerronde. Onderwerpen als veilgheid en wielermanagers met dollartekens in de ogen passeerden de revue. Maar ook de opgang van het Nederlandse vrouwenwielrennen kwam aan bod. Daags na de Tour wil dit jaar de complete Nederlandse vrouwentop naar Boxmeer halen. De jaarlijks groeiende betrokkenheid van de buurt, renners en publiek was onderwerp van gesprek evenals de gezonde financiële situatie van de organisatie. Tijdens het Nieuwscafé was nog niet duidelijk dat Tom Dumoulin naar Boxmeer zou komen. Een dag later wel.  Het Nieuwscafé is een samenwerkingsverband tussen dagblad  De Gelderlander, De Weijer en Ecce Productions

 

Terug naar nieuwsoverzicht