Media rukt massaal uit naar Boxmeer

Geplaatst vrijdag 30 juni 2017

Ook de media is het niet ontgaan dat Daags na de Tour van dit jaar een speciale uitgave gaat worden. Niet alleen alle Nederlandse Tourrenners inclusief ritwinnaar Bauke Mollema zijn present, ook alle nationale toprensters staan aan de start, de aanwezigheid van roze Tom en roze Anna zijn extra aanleiding voor het journaille om massaal naar Boxmeer uit te rukken.

Tot nu toe hebben de volgende media hun komst aangekondigd:

Studio Sport, NOS Journaal, NOS Nieuwsuur, SBS/Hart van Nederland. FOX Sport, Omroep Brabant, RTV Noord, NPO Radio1, Omroep Land van Cuijk, Ecce Productions, inCycle.nl (van KPN) maakt een documentaire over Daags na de Tour. Daarbij hebben tientallen fotografen en schrijvende journalisten perskaarten laten reserveren. 

Terug naar nieuwsoverzicht