Parkeerplaats wordt waar speelparadijs

Geplaatst vrijdag 30 juni 2017

BOXMEER - Een goed plan als u de kinderen mee wil nemen naar Daags na de Tour. Want direct aan het parcours verschijnt maandag 24 juli een waar speelparadijs. Het plein tegenover supermarkt EmTé, vlak voor de bocht naar de Steenstraat met het kloppend horecahart van de ronde, is speciaal ingericht voor de kleintjes. Maar ook de oudere jongeren kunnen daar prima terecht. Zelfs biedt het plein vermaak voor volwassenen, omdat het op een slimme wijze is ingericht. 

Voor de kleintjes ligt er een heuse skelterbaan, de wat ouderen kinderen kunnen zich uitleven op elektrische crossmotoren op een speciaal daarvoor uitgezet en beveiligd circuit.
Natuurlijk is professionele begeleiding aanwezig. Rongen Aktief plaatst enkele klimwanden waar jong en oud naar boven kan klauteren.  

Wie is er het snelste boven? 
Om dat te weten te komen is een klimwand uitgerust met grote stopwatches. Zo kan iedereen de tijd bijhouden en met eigen ogen zien wie de winnaar is. Op het plein is ook een mountainbike-kunstenaar aanwezig. Hij laat verbluffendje staaltjes van fietsacrobatiek zien. Natuurlijk ontbreekt een terras en muziek niet. Rond 13.00 uur is het speelplein geopend, rond 18.30 uur gaat het dicht.   

 

Terug naar nieuwsoverzicht