Met bakfiets over parcours Daags na de Tour

Wist je dat dit jaar ook bakfietsen over het parcours van Daags na de Tour rijden? Niet als race, maar als eenmalige, unieke belevenis voor de allerjongste bezoekers. Iedereen met een (soort) bakfiets mag met kinderen gratis meedoen voorafgaand aan de reclamekaravaan. Daarnaast ligt er aan de meet een verrassing klaar voor de deelnemers met de mooist versierde bakfiets.

Allerlei soorten bakfietsen
Wil je op een unieke manier met (jonge) kinderen genieten van Daags na de Tour 2024, dan heeft de organisatie iets leuks bedacht. Neem je (klein)kinderen mee in de bakfiets en maak er een bijzondere familiegebeurtenis van. Ook kinderdagverblijven kunnen meedoen en met de kids zo een unieke rit beleven. De organisatie denkt verder aan bijvoorbeeld rolstoelbakfietsen, maar ook aan cargobikes en fietsaanhangers.

Versier & win
Natuurlijk is het al een hele belevenis als je al die mensen en entertainment langs het parcours ziet. Maar de organisatie hoopt dat ook de deelnemers zelf er een feest van maken. Het zou fantastisch zijn als alle bakfietsen – op veilige wijze – prachtig zijn versierd met bijvoorbeeld slingers en ballonnen. Kinderdagverblijven die deelnemen, kunnen misschien zelfs wat knutselen met de kids. Voor alle deelnemende kinderen ligt er een attentie klaar na afloop van de rit. En de bakfiets met de mooiste versiering maakt zelfs kans op een prijs…

Spelregels

  • Meld je vooraf aan via het inschrijfformulier of middels een mailtje naar j.peters@daagsnadetour.nl. Bij vragen bel Jan Peters op 06-14165424.

  • Deelname is gratis. 

  • Je rijdt één ronde mee over het parcours (van circa 2000 meter) voorafgaand aan de reclamekaravaan van Daags na de Tour op maandag 22 juli 2024. 

  • Alle soorten bakfietsen mogen meedoen, daarbij denken we ook aan fietsaanhangers, cargobikes, rolstoelbakfietsen, kinderdagverblijffietsen. 

  • Of je nu één kind of meerdere vervoert, dat maakt niet uit. Zorg alleen dat het gebeurt volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften. Dus met het maximale aantal kinderen dat voor het betreffende vervoersmiddel geschikt is.

INSCHRIJVEN - BAKFIETSEN VOOR PEUTERS-KLEUTERS EN ZORGKINDEREN

Gegevens ouders/verzorgers